Dylanin tarina | Eukanuba

Dylanin tarina

Me Eukanuballa olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota laadukasta ravintoa, joka kantaa jokaisen elämänvaiheen läpi. Tässä on Dylan, vilkas sileäkarvainen noutaja, jota on ruokittu Eukanuballa pennusta lähtien.

Nimi: Dylan

Ikä: 7

Asuinpaikka: West Sussex

Suosikkilelu: Tennispallo

Dylan on seitsemän vuotta vanha sileäkarvainen noutaja, joka asuu West Sussexissa omistajiensa Miken ja Sarahin sekä pariskunnan toisen sileäkarvaisen noutajan, 13-vuotiaan Apollon, kanssa.

Dylan muutti perheeseen pentuna. Mike ja Sarah tiesivät haluavansa pysyä samassa rodussa, jota he rakastivat, ja he toivoivat erityisesti koiraa, jolla oli harvinaisempi väritys, ei pelkästään tavallinen musta. Tutkittuaan läpi kaikki alueen sileäkarvaisten noutajien kasvattajat, he löysivät vihdoin yhden erivärisen uroksen, nuorimman 13 pennun pentueesta.

Dylan rakastaa juoksemista kuten useimmat koirat. Se jahtaa mielellään suosikki tennispalloaan tuntikausia - jopa mereen!

Dylanin matka Eukanuban kanssa

Dylan sai EUKANUBA Puppy-penturuokaa pienenä. Se antoi sille kaiken tarvittavan energian kasvuun ja kehitykseen. Sen lisäksi, että Dylan kopioi kaiken mitä vanhempi koira Apollo teki, Dylan oppi nopeasti käyttäytymään DHA:n avulla - sitä on kaikissa Eukanuban pentutuotteissa ja se auttaa koiria oppimaan helpommin.

Säteilevä ja terve turkki

Sileäkarvaisilla noutajilla on pitkä, ylellinen turkki ja siten on hyvin tärkeää, että se pysyy loistavassa kunnossa. Eukanuba sisältää omega-6- ja -3-rasvahappoja optimaalisen suhteessa, joka edistää säteilevän ja terveen turkin kasvua, ja se on todellakin havaittavissa Dylanissa.

 

“Ihmiset kehuvat hyvin paljon Dylanin turkkia” sanooMike ”ja mielestäni tämä johtuu ruoan laadusta. Terveen koiran ulkoiset merkit todella kuvastavat sitä, mitä sille on annettu.”

Oikea tuki luille ja nivelille

Terveen ja kiiltävän turkin lisäksi Dylanin omistajat voivat olla varmoja, että se saa sisäisesti kaikki oikeat ravintoaineet. Noin 18 kuukauden ikäisenä Dylan siirtyi Eukanuban aikuisen ruoalle. Se antaa sille oikeat proteiinit ja rasvat, jotka auttavat sitä rakentamaan lihasmassaa, sekä kalsiumia ja glukosamiinia pitämään luut ja nivelet terveinä.

Tämä on erityisen tärkeää suurille roduille, koska niillä voi olla ongelmia nivelissä myöhemmin elämässä. 

Ihanteellisessa kunnossa pysyminen

Nyt kun Dylan on seitsemän vuotta vanha, Mike ja Sarah syöttävät sille Eukanuban täysikasvuisen koiran ruokaa. Maukkaassa reseptissä on runsaasti tuoretta kanaa, joka auttaa Dylania ylläpitämään lihasmassaa, jotta se pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa pitkän ja terveen elämän ajan.

“Yksi suurimmista nautinnoista koiran omistamisessa on, että vaikka sinulla olisi ollut todella huono päivä, se on iloinen nähdessään sinun tulevan sisään. Eukanuban avulla odotamme kovasti viettävämme monia onnellisia vuosia Dylan rinnallamme. Mike