Miksi EUKANUBA?

Olemme huolehtineet lemmikkien hyvinvoinnista vuodesta 1969, joten ymmärrämme, mitä ne tarvitsevat elääkseen pitkän ja terveen elämän rinnallasi.

Maistuvat tuotteemme tarjoavat räätälöityä ravintoa, joka ylläpitää koirasi ihanteellista fyysistä kuntoa kaikissa elämänvaiheissa. Halusitpa sitten antaa uudelle pennullesi hyvän alun elämään tai pitää huolta ikääntyvästä koirastasi, EUKANUBA tarjoaa parhaalle ystävällesi kaiken tarpeellisen ravinnon.

Ihanteellinen ruumiillinen kunto (Optimal Body Condition) - Mitä se merkitsee koirallesi

Intohimomme EUKANUBAssa on pitää uskollinen kumppanisi parhaassa mahdollisessa kunnossa. Siksi kaikki tuotteemme on räätälöity koiran koon ja elämänvaiheen mukaan, tämä auttaa koiraasi saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Sinun ja koirasi suhde on kuin kaksisuuntainen tie - Se on yhteys. Ja kuten kaikissa läheisissä suhteissa, mitä enemmän antaa, sitä enemmän saa. Siksi sinun roolisi on tärkeä.

Pitääksesi koirasi ihanteellisessa kunnossa sinun pitää huolehtia näkyvistä asioista, kuten terveestä turkista ja puhtaista hampaista, mutta myös näkymättömistä asioista, kuten koirasi vastustuskyvystä ja nivelten terveydestä.

optimal body condition icon

Tuote, joka tukee pitkää ja tervettä elämä

Planet friendly food icon

EUKANUBAssa käytämme vain laadukasta eläinproteiinia emmekä koskaan käytä kasvisproteiinitiivisteitä tuotteissamme. Käytämme myös prebiootteja ja huolellisesti räätälöityä yhdistelmää tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja. Takana on kymmenien vuosien kokemus.

Valitsemme raaka-aineet huolella ja teemme yli 120 laatutestiä, jotta voit olla varma, että saat aina parasta.

Koiranruokamme ovat myös ympäristöystävällisiä. Vähintään 25 % tehtaamme käyttämästä energiasta tulee omasta tuulivoimalastamme.

Ainutlaatuinen tarinamme

EUKANUBA -nimemme sai alkunsa 1940-luvun jazz-kulttuurista. Sitä käytettiin kuvaamaan jotain erityisen hienoa oli se sitten uusin biisi tai nopea auto.

Vuonna 1969 EUKANUBA etsi mieleenpainuvaa nimeä uudelle koiranruoalleen. Laatu oli jo huippuluokkaa, nyt tarvittiin vain yhtä erityinen nimi.

EUKANUBA on huippuluokkaa. Laadukkaita raaka-aineita käyttäen ravintomme on räätälöity koon ja elämänvaiheen perusteella täyttämään kaikki koirasi ravitsemustarpeet. Kun valitsen pussin EUKANUBAa, voit olla varma, että koirasi saa parasta.