Palkitut irlanninsetterit | Eukanuba

Palkitut irlanninsetterit

Kasvattajan nimi: Braidmount

Sijainti: Edinburgh

Mona Hunterilla ja Will Brownilla on valtava kokemus ja intohimo irlanninsettereiden kasvatukseen ja näyttelyihin. Mona on osallistunut näyttelyihin vuodesta 1992 ja Will on ollut mukana 1970-luvulta lähtien.

Irlanninsetterit ovat upeita koiria, rakastettavia, notkeita ja tyylikkäitä. Ne ovat hyvin ainutlaatuisia ylellisten kastanjasävyisten silkkisten turkkiensa vuoksi, joiden on oltava täydellisessä kunnossa näyttelyyn.

Braidmountin matka Eukanuban kanssa

He siirtyivät Eukanubaan jo useita vuosia sitten ja ovat olleet hyvin tyytyväisiä lopputulokseen.

“Se pitää koiramme erinomaisessa kunnossa. Erinomainen ryhti ja lihakset, ruoka joka pitää koirat sopivassa massassa ja auttaa pitämään niiden turkin täydellisessä kunnossa.”

Tulokset puhuvat puolestaan. Aloitettuaan käyttämään Eukanubaa he ovat kokeneet suurta menestystä kahden narttunsa kanssa. Braidmount Geisha Girl ja Fairhaven Louise Mountbatten at Braidmount voittivat 31 ja 22 sertifikaattia arvostetuissa koiranäyttelyissä. He ovat oikeutetusti ylpeitä tästä saavutuksesta.

“Olen täysin vakuuttuneet siitä, että Eukanuba auttoi settereidemme pitämisessä voittokunnossa”, Mona sanoi.

He ovat myös onnistuneesti kasvattaneet kaksi pentuetta aloitettuaan ruokkimaan Eukanuballa. He ruokkivat pentujansa EUKANUBA Puppy keskikokoisten koirarotujen penturuoalla erinomaisin tuloksin: 

“Molemmat pentueet olivat ihania, eloisia ja vankkoja - EUKANUBA Puppy koiranpennuille saa ne erinomaiseen elämän alkuun ja auttaa toivottavasti tuottamaan monia tulevia valioita.”

Kasvattajan parhaat vinkit:

  • Syötä hyvälaatuista ruokaa ja pysy siinä. Pennut ja nuoremmat koirat voivat joskus olla oikuttelevia ruoan kanssa, mutta tärkeintä on tietää, että se, mitä annat niille, täyttää niiden ravitsemukselliset tarpeet.