Autamme siperianhuskyjä pysymään juoksukunnossa | Eukanuba

Autamme siperianhuskyjä pysymään juoksukunnossa

Kasvattajan nimi: Stuart ja Suzanne Alexander

Sijainti: Skotlanti ja Ruotsi

Stuart ja Suzanne Alexander Skotlannista kasvattavat siperianhuskyja ja työskentelevät niiden kanssa. Ne ovat juoksemista rakastavia työkoiria. Rekikoirat ovat kestäviä ja ne voivat syödä jopa 10 000 kaloria päivässä.

Stuart ja Suzanne juoksuttavat koiriaan ympäri vuoden valjaissa Skotlannissa ja vievät niitä työmatkoille ulkomaille. Viime vuosina he ovat vieneet koiriaan Ruotsiin kolmeksi kuukaudeksi, koska sää on kylmempi ja lumella koirat voivat juosta pidempiä matkoja.

“Ruokavalio on äärimmäisen tärkeä koirillemme”, sanoo Suzanne. “Ne tarvitsevat runsasenergistä ruokaa, jossa on korkealaatuista proteiinia ja rasvaa.”

Laadukas proteiini on tärkeää lihasten kehitykselle, ylläpidolle ja uudistumiselle. Rasva on ensisijainen energianlähde. He tietävät kokemuksesta, että proteiinin ja rasvan oikea tasapaino on todella tärkeää.

“Vuosien aikana olemme kokeilleet useita merkkejä”, sanoo Suzanne. “Olemme kohdanneet erilaisia ongelmia kuten epätasalaatuisuutta ja koiriemme laihtumista. Ja huonoa asiakaspalvelua!”

EUKANUBAan siirtymisen syy

Yhdellä heidän Ruotsin-matkoistaan he huomasivat, että heidän koiriensa ulosteet olivat löysiä. Koirien ravinto ei riittänyt täyttämään suurempaa energiantarvetta. Halusimme puuttua asiaan.

He alkoivat syöttää koirille EUKANUBA Premium Performancea (Eukanuba Working & Endurance) ja olivat tyytyväisiä valintaan.

“Olemme todella tyytyväisiä ruokaan”, sanoo Suzanne. “Se on laadukasta ja tasalaatuista, ja proteiinin ja rasvan suhde on ihanteellinen. Se pitää huolta koiran lihaksista, ylläpitää painoa ja tarjoaa tarvittavan energian.”

Pariskunta on toista talvea Ruotsissa, eikä koirilla ole enää ollut ongelmia löysien ulosteiden kanssa. He ovat myös kasvattaneet kaksi pentuetta EUKANUBAlla, ja pennut ovat voineet hyvin. “Emme syöttäisi niille mitään muuta.”.

Kasvattajan parhaat vinkit:

  • Siperianhuskyt ovat hienoja lemmikkejä, mutta ne tarvitsevat paljon liikuntaa, ja voimakkaan riistavietin vuoksi ne voi päästää irti hihnasta vain aidatulla alueella, jossa on korkea aita.
  • Ne on luotu juoksemaan ja ne nauttivat valjastyöskentelystä oli se sitten reen, rekan, skootterin tai pyörän vetämistä tai rinnallasi juoksemista. Lämpimällä ilmalla siperianhuskyt ylikuumenevat helposti.     
  • Ne tarvitsevat myös paljon henkisiä virikkeitä, ja sinä tarvitset hyvän pölynimurin!