Työspanieleiden mukana Skotlannissa

Työspanieleiden mukana Skotlannissa

Kasvattajan nimi: David Hamilton

Sijainti: Dumfries ja Galloway, Skotlanti

David Hamilton on harrastanut spanieleita yli 30 vuoden ajan ja kilpaillut viimeisten 15 vuoden aikana korkeimmalla tasolla spanieleidensa kanssa. Huippuluokan kilpakoiran vaatimukset tarkoittavat, että ruoan laadusta ei voi tinkiä. Niitä on pidettävä ihanteellisessa kunnossa, johon kuuluu hyvä lihaskunto, terve turkki ja ruokavaliolla on myös täytettävä lisääntynyt energiantarve.

Eukanubaan siirtyminen

David kamppaili pitkään pitääkseen kilpakoiransa parhaimmassa kunnossa, jotta ne jaksaisivat kisata korkeimmalla tasolla. Vaikka ne olivat aina kunnossa ja valmiita juoksemaan, ne eivät pärjänneet kestävyydessä. Vuosien varrella hän on käyttänyt monia eri eläinruokamerkkejä halvemmista supermarket-brändeistä kalliimpiin brändeihin.

 

David vaihtoi EUKANUBA Premium Performance-ruoalle Eukanuban edustajan vierailun jälkeen. David oli vaikuttunut poikkeuksellisen korkeista laatuvaatimuksista, joita noudatamme, taaten tasalaatuiset tuotteet erästä toiseen. Tämä laatu ulottuu myös käytettäviin raaka-aineisiin. Tuotteissamme oleva valkuainen on peräisin korkealaatuisista eläinperäisistä lähteistä, kuten kanasta, lampaasta ja kalasta. Vaihtamisen jälkeen David huomasi nopeasti eron koirissaan.

“Vain kahden viikon kuluttua Eukanuballe siirtymisestä panin merkille huomattavan eron karvan kunnossa ja lihaskunnossa. Koirien kestävyys lisääntyi ja ne pärjäsivät paljon paremmin. Ne olivat valppaampia, terävämpiä joka lailla ja alkoivat voittaa palkintoja kenttäkoetapahtumissa.”

David antaa nyt Eukanubaa kaikille koirilleen. Lisäksi hän kasvattaa pentunsa EUKANUBA Puppy keskikokoisten rotujen penturuoalla ja kertoo, että ne ovat terveitä, vankkoja ja täynnä energiaa.

“Suosittelen Eukanubaa vahvasti kaikkien rotujen kasvattajille ja kouluttajille,” sanoi David ”Se voi parantaa koirien fyysistä kuntoa, ja olemme huomanneet sen tarjoavan lisäetuna sen, että jätteitä (ulosteita) syntyy paljon vähemmän.”