Todiste pitkästä iästä | Eukanuba

Todiste pitkästä iästä

Tapaa Utah, 17 v.

EUKANUBA-tuotteilla sekä asianmukaisella hoidolla

Ymmärtääkseemme paremmin ravinnon vaikutuksia pitkäikäisyyteen EUKANUBA ryhtyi kymmenenvuotiseen tutkimukseen, johon kuului 39 labradorinnoutajaa.

Terveyttä ja pitkäikäisyyttä tarkkailtiin ja tulokset yllättivät. Lähes 90 % EUKANUBAlla ruokituista ja hyvin hoidetuista labradorinnoutajista eli kauemmin kuin rodun keskiarvo, 12 vuotta.

Oli vielä hämmästyttävämpää, että lähes kolmasosa (28 %) koirista saavutti poikkeuksellisen pitkän iän elämällä yli 15,6-vuotiaaksi. Yksi koirista, Utah, eli 17 vuoden ja 11 kuukauden ikään. Se on ihmisen iässä noin 109 vuotta.

Intohimomme EUKANUBAssa on auttaa koiraasi elämään pidemmän ja terveemmän elämän kanssasi. Siksi kaikki elämänvaiheeseen perustuvat ruokamme tarjoavat räätälöityä ravintoa koiran koko elämän ajaksi.

** Labradorin poikkeuksellinen elinikä (15,6 vuotta) tarkoittaa yli 30 % rodun keskimääräistä elinajanodotetta korkeampaa ikää, joka on 12 vuotta.

 

 

Tutustu koiriin

 

 Koira niityllä  Koira juoksee niityllä
 Bunny, Ikä 16  Clown, Ikä 16
 Koira pitkässä ruohossa  Utah
 Iowa, Ikä 17  Utah, Ikä 17

Pitkäikäisyysneuvosto

Perustimme pitkäikäisyysneuvoston (Longevity Council), johon kuuluu eläinlääkäreitä, kasvattajia ja lemmikkien ravinnon asiantuntijoita. Paneeli oli yhtä mieltä siitä, että ennennäkemättömät tulokset osoittivat ja uudelleen määrittivät koirien menestyksekkään ikääntymisen tunnuspiirteet.

“Vain EUKANUBA on osoittanut, että heidän ravitsemukselliset innovaationsa voivat auttaa koiria täyttämään geneettisen potentiaalinsa ja saavuttamaan poikkeuksellisen iän. EUKANUBAn korkealaatuinen ravinto yhdistettynä laadukkaaseen eläinlääkärihoitoon ja päivittäiseen huolenpitoon mahdollistaa sen, että koirat voivat elää pidempään terveempinä ja eloisampina" Pitkäikäisyysneuvosto

EUKANUBA-tuotteet

Kymmenenvuotinen pitkäikäisyystutkimuksemme (Longevity) oli korvaamaton, kun muokkasimme tietämystämme ja kehitimme uusia tuotteita. Opimme, miten tuotteen eri ravintoaineet tukevat terveyttä ja hyvinvointia elämänvaiheesta toiseen vaikuttaen myönteisesti koko elinkaareen.

Maistuvat tuotteemme sisältävät kaikki vitamiinit ja mineraalit, joita koirasi tarvitsee ylläpitääkseen fyysistä hyvinvointiaan, kuten luustoa, nivelterveyttä, kiiltävää turkkia ja terveitä hampaita ja ikeniä.